AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu kaybetmek

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında cep telefon kaybetmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek üzüntülerin günden güne artacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefon almak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek hasretin biteceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir