AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu kırmak

Kahve falında cep telefonunu kırmak

Kahve falında cep telefonunu kırmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu kırmak gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Kahve falında cep telefonunu kırmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırmak fesada bulaşacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu olduğunu görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak mutluluğunu çoğaltacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu saklamak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir