AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu karıştırmak

Kahve falında cep telefonu karıştırmak

Kahve falında cep telefonu karıştırmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep karıştırmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu karıştırmak bol kazançlı bir işe girileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında telefon karıştırmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir