AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak bolluğa kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, iş güç sahibi olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, diplomalarının artacağına alamet eder.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye cep telefonu almak yeni ilişkiler kurulacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu hediye almak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek zorlukların baş göstereceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir