AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu konuşmak

Kahve falında cep telefonu konuşmak

Kahve falında cep telefonu konuşmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, makamının sarsılmayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu konuşmak her zaman evlatlarına destek olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonla konuşmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonları görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek yüksek bir makamı olacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu olduğunu görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir