AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah cep telefonu görmek

Kahve falında siyah cep telefonu görmek

Kahve falında siyah cep telefonu görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sabit geliri olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah cep telefonu gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında siyah cep telefonu görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek tövbe etmeden vefata, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek insanlara yardım edeceğine, seyahatlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu kırmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir