AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kapatmak

Kahve falında cep telefonu kapatmak

Kahve falında cep telefonu kapatmak ileride saygın bir kimse olacağına, giderileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kapatmak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında cep telefonu kapatmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalet eder.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu kullanmak bütçesinin daralacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu hediye almak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalettir.

Kahve falında birine cep telefonu vermek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir