AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunda konuşmak

Kahve falında cep telefonunda konuşmak

Kahve falında cep telefonunda konuşmak maneviyatının çökeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hüsrana uğratacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Kahve falında cep telefonu konuşmak dedikoduya, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonla konuşmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefon numarası görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının cep telefonunu görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir