AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun yandığını görmek

Kahve falında cep telefonun yandığını görmek

Kahve falında cep telefonun yandığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, doğru olanı seçeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, büyük başarıların göğüsleneceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun yandığını gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun yandığını görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde cep telefonu bulmak çaresiz ve yalnız kalacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonları görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir