AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kurcalamak

Kahve falında cep telefonu kurcalamak

Kahve falında cep telefonu kurcalamak bir araya geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin telefonunu kurcalamak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu kurcalamak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında çanta kurcalamak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında burun kurcalamak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir