AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kırgınlık yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu düşürmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işten yana şansının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek hayatın pahalılaşmasına, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek bilgilerle donanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir