AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu çaldırmak

Kahve falında cep telefonu çaldırmak

Kahve falında cep telefonu çaldırmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek işlerin sürekli artacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak kendisine ev alacağına, fal sahibinin şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu çalmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında cepten para çalmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu kırmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yüzünü güldüreceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu satmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu kırılmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir