AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu satmak

Kahve falında cep telefonunu satmak

Kahve falında cep telefonunu satmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunu satmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, bazı sözler verilebilir.

Kahve falında cep telefonunu satmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu satmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonla konuşmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden cep telefonu almak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefon almak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, durumun değişmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir