AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu çalmak

Kahve falında cep telefonu çalmak

Kahve falında cep telefonu çalmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, mirasa, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu çalmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cepten para çalmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Kahve falında kendi cep telefonunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu aramak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir