AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek spora başlayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonun çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu çalmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Kahve falında cepten para çalmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunu görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefon almak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir