AnaSayfa / Genel / Kahve falında cepten para çalmak

Kahve falında cepten para çalmak

Kahve falında cepten para çalmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, geleceğin güzel olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerinde berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cepten para çalmak gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında cepten para çalmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu çalmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebınde para görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında cepte kağıt para görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir