AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonundan aranmak

Kahve falında cep telefonundan aranmak

Kahve falında cep telefonundan aranmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonundan aranmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında cep telefonundan aranmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla aranmak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında telefonda aranmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefondan aranmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda arandığını görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işarettir.

Kahve falında telefonla arandığını görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında telefon aranmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir