AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonları görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu kırmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu satmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunu bulamamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir