AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu satmak

Kahve falında cep telefonu satmak

Kahve falında cep telefonu satmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarısızlıklara düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu satmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir.

Kahve falında cep telefonunu satmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu satmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında yeni cep telefon almak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu atmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonla konuşmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek ayıplanacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir