AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefon almak

Kahve falında cep telefon almak

Kahve falında cep telefon almak fal sahibi erkekse şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, kişinin geri planda kalacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefon almak gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonla konuşmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde cep telefonu görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu kırmak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere inanılır.

Kahve falında cep telefon satın almak sorunların ardı ardına geleceğine, malların çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir