AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kaybetmek

Kahve falında cep telefonu kaybetmek

Kahve falında cep telefonu kaybetmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefon kaybetmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu bulamamak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulur.

Kahve falında cep telefonu satmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir