AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden cep telefonu almak

Kahve falında birinden cep telefonu almak

Kahve falında birinden cep telefonu almak epey bir zarara uğrayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefon almak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek daha çok çalışılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir