AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını gördüyseniz:

  • Birlikte iş yapmak istediğiniz kişilerle tecrübelerinizi paylaşmanız durumunda statünüzü arttırabileceğiniz bir pozisyona gelebilir veya önerilen bir yer edinebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu çalınmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bereketli işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek birçok yeni fikir edinileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir