AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu olduğunu görmek

Kahve falında cep telefonu olduğunu görmek

Kahve falında cep telefonu olduğunu görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz cep telefonu görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni cep telefon almak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu kullanmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonun parçalandığını görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu satmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir