AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu saklamak

Kahve falında cep telefonu saklamak

Kahve falında cep telefonu saklamak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu saklamak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında cep telefonu saklamak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında telefonu saklamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon saklamak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu değiştirmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu düşürmek parasız kalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir