AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kırmak

Kahve falında cep telefonu kırmak

Kahve falında cep telefonu kırmak ibadetlerini de aksatmayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu kırmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Kahve falında cep telefonu kırmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunu kırmak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında cep telefon görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cep telefonunu görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek çok büyük yenilikler yapacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir