AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunda mesaj gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj almak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla mesaj göndermek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Kahve falında telefondan mesaj okumak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak zararların günden güne artacağına, refah içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir