AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni cep telefonu almak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek en küçük sorunda parlayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir