AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış cep telefonu gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek maddi gücünün yerine geleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu kırılmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kullanmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu değiştirmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir