AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, refaha erileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefon kaybetmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu bulmak sürpriz olayların meydana geleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonunu bulmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde cep telefonu bulmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir