AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu aramak

Kahve falında cep telefonunu aramak

Kahve falında cep telefonunu aramak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu aramak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Kahve falında cep telefonu aramak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunu aramak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu çalınmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek hayırlı ve güzel olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu bozulmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir