AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun patladığını görmek

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonun patladığını gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek onlar sayesinde kalkınacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek ana baba dualarının alınacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonun patladığını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu hediye almak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu almak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu kırmak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir