AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kırılması görmek

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu kırılması gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, hem hayatının kurtulacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu kırılmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek rahata ereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına inanılır.

Kahve falında cep telefon bulmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir