AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu çalınmak

Kahve falında cep telefonu çalınmak

Kahve falında cep telefonu çalınmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu çalınmak gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek umduklarını bulamayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalınmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefon bulmak sorunların biteceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu kapatmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak bol kazançlı bir işe girileceğine, ümitsizliğe alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir