AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu bozulmak

Kahve falında cep telefonu bozulmak

Kahve falında cep telefonu bozulmak beklentilerine ulaşacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu bozulmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu bozulmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında telefonun bozulduğunu görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine inanılır.

Kahve falında telefonu bozulmak sıkıntıların artacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu değiştirmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir