AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun patladığını görmek

Kahve falında telefonun patladığını görmek

Kahve falında telefonun patladığını görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yeni bir yol tutulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına inanılır.

Kahve falında telefonun patladığını gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun patladığını görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerin patladığını görmek ticaret hayatına atılacağına, kişinin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın patladığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet borusunun patladığını görmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında dudağı patlamak saygınlığının da artacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir