AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu görmek

Kahve falında cep telefonu görmek

Kahve falında cep telefonu görmek ekmek ve dünya malı alacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, üzerinde kafa yoracağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cep telefonu vermek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefon numarası görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu satın almak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu kullanmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir