AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu hediye almak

Kahve falında cep telefonu hediye almak

Kahve falında cep telefonu hediye almak ağlayacağına ve dertleneceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu hediye almak gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu hediye almak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hediye cep telefonu almak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir