AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu kırık görmek

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonunu kırık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek azalacağına, bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu aramak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir