AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun patladığını gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında telefonun patladığını görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye yorulur.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediye cep telefonu almak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu satın almak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir