AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek küslerin barışacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek malının ve parasının ziyan olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına yorulur.

Kahve falında pembe cep telefonu görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, şansının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu kırmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, variyetini çoğaltacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir