AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe cep telefonu görmek

Kahve falında pembe cep telefonu görmek

Kahve falında pembe cep telefonu görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe cep telefonu gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında pembe cep telefonu görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefon almak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonuyla fotoğraf çekmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, problemlere çözüm bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir