AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz cep telefon görmek gelişiminin hız kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak kötü kimselerin ağına düşeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir