AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu aldığını görmek

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, böylece hayatından memnun olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rızkının kesileceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu aldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefon almak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek uykusuz geceler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, başarılarının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kazancın devamlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir