AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuyla oynamak

Kahve falında cep telefonuyla oynamak

Kahve falında cep telefonuyla oynamak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunu bulmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak hastalıklarını yeneceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak iş hayatında makam sahibi olunacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yerde cep telefonu bulmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir