AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu mesajı görmek

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu mesajı gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla mesaj almak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında telefon mesajı almak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla mesaj çekmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla mesaj atmak karşılığını bulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir