AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla mesaj atmak

Kahve falında telefonla mesaj atmak

Kahve falında telefonla mesaj atmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında telefonla mesaj atmak gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında telefonla mesaj atmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında telefonuna mesaj geldiğini görmek ibadete ağırlık verileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında telefon mesaj görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında telefon mesajı almak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak uzun sohbetler edeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda mesaj görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sorumluluk alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir