AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla mesajlaştığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Kahve falında telefonda mesaj görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına yorulur.

Kahve falında telefondan mesaj atmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon mesajı almak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında telefon mesajı görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj almak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon mesaj görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir