AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon mesajı almak

Kahve falında telefon mesajı almak

Kahve falında telefon mesajı almak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında telefon mesajı almak gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında telefondan mesaj atmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla mesaj atmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon mesaj görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında telefonla mesaj çekmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj okumak mirasa, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, asla harama bulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir