AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla mesaj çekmek

Kahve falında telefonla mesaj çekmek

Kahve falında telefonla mesaj çekmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında telefonla mesaj çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında telefonla mesaj çekmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Kahve falında mesaj çekmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon mesajı almak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında telefondan mesaj okumak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura yorulur.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek işlerinin daha da iyi olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir